På Duomos tak
Kom precis innanför dörren och har varit ute och ränt sen 9.30 imorse, min hälsoapp på telefonen säger att jag gått 17,4 kilometer idag - sjukt bra ju. Jag och Patricia hade bestämt oss för en shoppingrunda. Tyvärr blev det inte en jättelyckad sådan. Hittade sjukt mycket förra veckan men kände då att jag inte hade budgeten till det och idag hade jag bestämt mig för att jag kommer överleva om jag lägger resten av februaris pengar på shopping. Kom bara hem med ett par svarta jeans som jag verkligen behövde, en body spray från VS som jag också verkligen behövde, en burk med en magiskt god kronärtkockskräm typ och en liten handduk från Zara home haha. Så sjukt tråkig shopping, men väldigt behövliga saker. 
 
Något som var lite roligare var att vi bestämde oss för att gå upp i Duomo. Vi valde att ta trapporna och om ni någon gång ska göra detta så ta trapporna. Det var inte alls så jobbigt eller långt som vi trodde och det var ingen kö alls för alla ville ta hissen, plus att det är billigare. Trapporna var också väldigt bra till skillnad från när jag var i Vatikanstaten och trapporna var helt kaos och man fick sjuk klaustrofobi. 
 
 
 
Vi gick även runt en hel del och hamnade hos Armani. Där blev vi bjudna på lyxig choklad (en enda sån där chokladbit som ni ser i bilden nedan kostar 4,5 euro) och tog en kaffe (där vi också fick gratis choklad, men inte lika lyxig). Jag tog en Armani Caffe vilket var espresso med varm mjölk och chokladsås, god men kanske lite väl söt.
 
 
 
Sjukt bra dag. även om jag inte riktigt kan släppa shopping-besvikelsen. Men det lär väl komma fler shoppingrundor under mina månader här. Nu väntas aperitivo (såklart) med ett annat gäng!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg