Dagens
Eftersom denna blogg framförallt är till för att jag ska kunna kika tillbaka på mina månader i Milano sen när jag kommit hem igen tänkte jag att det kunde vara kul att slänga in en dagens-lista. Ändå kul att titta tillbaka på en helt vanlig dag sen.
 

Dagens humör: Lättad över att alla kurser (och lärare) utom en verkar kanon!

Dagens mående: Superglad och supertrött. 

Dagens borde: Läsa in mig på ett case om Apple lite nogrannare. I min grupp är det fyra italienare, jag och en till utbytesstudent. För mig spelar betyget ingen roll eftersom det ändå bara blir G hemma i Sverige, så tror att italienarna tror att vi ska förstöra för dom haha.

Dagens frisyr: Just nu en tofs på huvudet, men har haft utsläppt (men ofixat hehe)

Dagens smink: Foundation, puder, mascara och concealer.

Dagens klädsel: Just nu mina sammetsmysbyxor och lurviga tröja + ett par tofflor haha.

Dagens planer: Inte så mycket kvar av dagen, ska plugga lite och sen sova tidigt. Har varit konstant trött i en vecka och sovit väldigt dåligt. Så mycket som händer dessa första veckor i skolan så inte så konstigt egentligen men nu förtjänar min kropp lite vila. Tidigare idag har jag gått i skolan, gått powerwalk och haft ett långt telefonsamtal med Mille.

Dagens materiella vill ha: Gucci Marmont, ett Mac-läppstift och sminkborttagning haha.

Dagens fundering: Hur kan Bocconi ha så konstigt tentasystem? De har hela tiden sagt att man kan åka hem den 1 juni för då ska man ha haft möjlighet att göra alla sina tentor en gång. Så jag har planerat saker i början av juni hemma i Sverige och nu visar det sig att två av mina tentor krockar och jag kommer därför behöva åka tillbaka till Milano i mitten av juni för att skriva den ena tentan.

Dagens beroende: Verkligen ingenting haha

Dagens tråkigaste: Att bänkarna/stolarna/vad det nu är i föreläsningssalarna är sååå obekväma. Bocconi må vara fint och fräscht men saknar Ekos stolar faktiskt.

Dagens längtan: Till början av mars när jag och Mille åker iväg på mini-weekend, och till söndag då jag och några vänner ska på Armani-museum. Och till att komma igång med alla kurser ordentligt, kurserna verkar superroliga och i en kurs ska vårt grupparbete vara att hjälpa ett riktigt företag med ett riktigt problem och sen presentera det för deras ledning HUR KUL?

Dagens superlängtan: Nära och kära hemma i Sverige, halloumi, svenska chips och köttbullar och brunsås (vet att jag inte varit hemifrån så länge men detta är verkligen mina favvogrejer).

Dagens tidning: Så sugen på att köpa italienska Vouge men får aldrig tummen ur att göra det

Dagens låt: Blev taggad i Avocado-låten av Sofie och får inte ut den hur huvudet nu

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress