Bye bye 2016

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut? - Jag fick äran att vara redaktör och chefredaktör åt en tidning, jag besökte ett showroom (wow), var på spa, var på champangegalopp, såg Coldplay live, åkte utomlands med bara Jennifer.

Från min Instagram efter Coldplay

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017? - Mer trygghet. Detta år har verkligen tärt på mig och varit en himla berg- och dalbana. Så jag hoppas verkligen på mer trygghet, stabilitet och självförtroende!

Vilka länder besökte du?- "Bara" Cypern.

 

Vilket datum kommer du att minnas från 2016? - Är sjukt dålig på att minnas datum så förmodligen inget alls haha.

Vad var din största karriärsmässiga framgång? - Att jag fick in en fot i det företag jag alltid drömt om att arbeta för. Är mer osäker på huruvida jag fortfarande vill det nu, men är absolut stolt över att jag lyckades få jobb där. Sen att jag äntligen insett hur jag vill inrikta min utbildning, det känns riktigt skönt. Och förstås att jag fick utbyte vid en av de bästa skolorna i världen i management!

Och din största framgång privat? - Det här året har faktiskt inte varit så lyckat på det planet tror jag, så det är definitivt någonting jag ska arbeta mer för 2017. Det enda jag kan komma på just nu är att jag faktiskt vågade tacka ja till min utbytes-plats, det trodde jag aldrig.

Vad spenderade du mest pengar på? - Mat och alkohol förmodligen, livet som student.

Vårbals-brunch, en av de bättre dagarna 2016 trots att jag var riktigt sjuk!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016? - Nej sånt här minns jag verkligen inte

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Ledsnare tror jag. Har som sagt haft mycket påfrestningar på det privata planet och framförallt andra delen av året har varit rätt så krävande.

Vad önskar du att du gjort mer? - Tänkt mer på mig själv, vågat säga till, tänkt på att det är okej att inte komma överens med alla, varit mer spontan, träffat Jennifer och Andreas mer, gjort mer roliga saker med Mille.

Den maträtt du åt oftast under 2016? - Förmodligen linsgryta, har hittat ett fantastiskt recept. Plus i kanten att det är sjukt enkelt att göra och att det inte blir så mycket disk.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016? - Jag var på Öland!

Högsta önskan just nu? - Att världen blir en snällare plats

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Mer öppen kommunikation, både från mig och andra. Allt blir så mycket enklare då.

Vad är du mest stolt över? - Att jag ofta lyckas hålla en positiv attityd, att jag bara kör på även om någonting känns skitjobbigt, att jag klarat mig genom det senaste halvåret utan att bryta ihop.

Vem saknade du? - Farmor, och Mille när han jobbat borta.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress