Dagens
 

 

Dagens humör: Trött och seg, tror jag behöver gå ut i solen lite! Är också sjukt stressad, att bara gå och vänta på att åka till Milano är verkligen så jobbigt.

Dagens mående: Frisk och kry

Dagens borde: Skriva in alla viktiga datum i min kalender, men den ligger hemma i Uppsala. Ytterligare ett stressmoment.

Dagens frisyr: Just nu en låg hästsvans, har inte gjort mig redo för dagen ännu.

Dagens klädsel: Har just nu morgonrock men kommer nog sätta på mig svarta jeans, svarta boots, en tjocktröja, min grå kappa och min svarta halsduk.

Dagens planer: Hoppa ner i badet och göra mig i ordning, åka på min lillebrors hockeymatch och sen vara med Mille ikväll.

Dagens materiella vill ha: En nice väska (Gucci eller Chloé) och en stor resväska.

Dagens funderingar: Så sjukt många, men den största just nu är hur jag ska göra med kurser i Italien. Där läser man kurserna parallellt och jag har hittat 4 sjukt intressanta och där schemat går ihop, men för att läsa heltid behöver man 5. Så frågan är om jag ska läsa en ointressant kurs för att slippa allt strul med CSN och sommarkurs osv, eller om det är värt att bara läsa 4.

Dagens beroende: Oj vet inte, min mobil? Eller kanske Downtown Abbey, varför har ingen sagt hur bra det är tidigare?

Dagens tråkigaste: Att jag har högar med tvätt, massor av packning och måste handla när vi kommer till Uppsala imorgon.

Dagens längtan: Längtar typ alltid efter Mille haha. Men längtar också till Milano såklart, trots att jag samtidigt har sån ångest.

rememberthiis.blogg.se

Hoppas du får en fin dag :) kul lista

Longevity - en blogg om hälsa

Mycket dagens att fundera över :-) Ha en fin dag

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress