Två resor jag förmodligen kommer göra i februari
En bra grej med utbyte är ju att man ofta reser omkring lite mer. Jag vill helst se de små guldkornen i Italien men har insett att de flesta som är här föredrar att åka runt i Europa, så vi får se hur det blir med det. Som det ser ut just nu kommer jag göra två resor i februari/tidig mars om min budget tillåter det haha, det är väldigt tomt i plånboken just nu.
 
 
Jag är nästan helt säker på denna resa som är till Verona nästa helg. Ni vet Romeo och Julia? Kanske måste kika på filmen innan jag åker dock haha. Vet inte hur speciell denna stad är egentligen men den ligger ganska nära Milano så varför inte, kommer förmodligen inte åka dit senare i livet så bäst att passa på.
 

Den andra resan är till Krakow i Polen. Om jag bestämmer mig för att åka kommer det vara i slutet av månaden tillsammans med folk jag inte alls känner just nu. Huvudsyftet med resan är att besöka koncentrationsläger, men också se lite av staden. Är mest osäker på denna för att det inte alls är så billigt att resa inom Europa som jag först trodde och nu i början har det varit sjukt mycket utgifter med boende, avgift till mäklaren, depositioner osv. Och jag har inte ens fått mitt första CSN ännu. Har dock alltid velat besöka koncentrationsläger och tror det skulle vara jätteroligt att resa med lite okända människor.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress